Sitat fra pressen

Hege Bålsrød


Hege Bålsrød


Visesanger

Melodismed Tekstforfatter Barnekordirigent


Sitat fra pressen.

  • Gjengangeren 8. februar 2016 «Hege Bålsrød rommer så mye, men mest av alt vil vi fremheve hennes lyriske åre samt hennes musikalske åre.»
  • Gjengangeren 3. mars 2014 «Det er noen få mennesker forunt å ha et smil i stemmen når de synger, en av disse er Hege Bålsrød, og de tretten perlene hun serverte på Stallen lørdag kveld berørte publikum.
  • Vårt land 11. mars 2014, anmeldelse av "Blikk" : «Kontrastene hun oppnår ved å skildre berører så sterkt at hårene reiser seg på ryggen.»
  • Varden 12. februar 2012,  "Det er mykje musikk i Olavs dikt, ikkje minst når han les dei sjølv», skrev Sondre Bratland i et hilsningsskrift til Mosdøl for ti år siden. Det er så sant som det lyder på denne cd-en også. Mannen fra Kviteseid har musikk i sin stemme, og i sine tanker, og denne gangen har han funnet en perfekt melodismed til å løfte diktene ytterligere.

Hege Bålsrød fra Horten har teft for den gode melodien, i et viselandskap, og hun fyller fikst på munnspill her og der. Hege synger med en varm stemme, som også har den lille ruheten i seg, som gjør at du skjerper hørselen det lille hakket som skal til."

  • Tønsberg Blad 2. desember 2011: Terningkast 5 på Det Syng: "Fra dypet av indre Telemark stiger ordene til Olav Mosdøl opp og møter tonene til Hege Bålsrød fra Horten og skaper et samspill som berører."

Olav Mosdøl og Hege Bålsrød